FOTOGRAFIJA RASPLAKALA SRBIJU: Policajac se oprašta od supruge

Fotografija neimenovanog bračnog para iz Srbije koju je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova ove zemlje počela se širiti društvenim mrežama.

  • Šareni svijet

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 1

Na fotografiji vidimo policajca koji se sa suprugom medicinskom sestrom pozdravlja kroz staklo.

"Naši heroji. Kolega iz Policijske uprave za grad Beograd oprašta se od supruge koja je medicinska sestra u Urgentnom centru. Oni su na radnim mjestima, a vi ostanite kod kuće zbog njih", piše uz fotografiju.

Fotografiju je dosad podijelilo preko 1.000 ljudi, a dobila je preko 12.000 lajkova i brojne komentare podrške.

"Bog neka ih čuva, želim im svu sreću ovoga svijeta. Rasplakala sam se jer i sama znam što prolaze. Oba su mi roditelja bivši radnici MUP-a", "I moj je brat policajac, a žena mu medicinska sestra", "Tužno je kad ne možeš zagrliti onoga koga voliš", "Veliko poštovanje za ove ljude", samo su neki od komentara.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...