NJEGA STE STALNO VIĐALI POSLJEDNJIH SEDMICA: Pomoćnik u Ministarstvu zdravlja FBiH i nekoliko zaposlenih u izolaciji

"Ako struka kaže da se trebam testirati, ja ću to učiniti"

  • Mini market

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 0

Pomoćnik ministra za javno zdravlje u Ministarstvu zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine, Goran Čerkez, te još nekoliko njegovih kolega iz ove institucije su u samoizolaciji zbog kontakta s osobom kod koje je potvrđen virus korona.

Ovu informaciju potvrdio je Čerkez za Klix i N1 kazavši da će biti u izolaciji onoliko koliko treba da bude, odnosno 14 dana, kako to nalažu epidemiolozi.

"Bili smo u kontaktu s osobom koja ima veze s proslavom u Konjicu i koja je malo prošetala tri-četiri dana uzastopno i po medijima i raznim sastancima te ugrozila druge ljude. Nemam nikakvih simptoma, a kada je riječ o testiranju, to ću prepustiti drugima. Sve vrijeme govorim da struka treba odlučivati o tome. Tako da, ako struka kaže da se trebam testirati, ja ću to učiniti", kazao je pomoćnik ministra.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...