MIJAT IZ FRANKFURTA: Fudbaler "Eintrachta" donirao gradu u Bosni i Hercegovini 10.000 eura

"Čuvajte se i čuvajte ljude oko sebe"

  • Show

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 0

Fudbaler Eintrachta Mijat Gačinović u borbi protiv koronavirusa donirao je Trebinju 10.000 eura, pišu Sportske.ba.

“Pozdrav mojim Trebinjcima i ljudima u regionu. Želim ovom prilikom da pozovem sve, a pogotovo mlađe generacije da poštuju procedure nadležnih organa i zaštite živote svih oko sebe. Mnogo je važno da u ovoj borbi budemo složni i da pobijedimo, te da se što prije vratimo ljepotama našeg najljepšeg grada. Čuvajte se i čuvajte ljude oko sebe”, poručio je Gačinović.

Gačinović je rođenu Trebinju, a igrao je za U-17 reprezentaciju BiH. Međutim, sada nastupa za “A” selekciju Srbije te nosi dres njemačkog bundesligaša Eintrachta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...