VUČIĆ UZNEMIRIO GRAĐANE SRBIJE: Nabrojao sva GROBLJA pa dodao - "biće malo groblja da primi sve nas..."

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas penzionere da ne izlaze napolje i ocijenio da je prijedlog da se omogući penzionerima da šetaju jedan sat dnevno vrlo neodgovoran.

  • Regija

  • 25. Mar. 2020  25. Mar. 2020

  • 0

"Molim penzionere dan ne izlaze nigde i da ne slušaju ničije predloge. Neću nijednu reč da kažem, ali ako dragi penzioneri poslušate te predloge neće nam biti dovoljni kompletno Lešće, Novo groblje, Centralno i Bežanijsko groblje, biće malo groblja da primi sve nas, ako se takvi savetu budu slušali - poručio je Vučić.

On je upozorio da je svaki penzioner ako izađe opasnost i za sebe i za svakog drugog čovjeka.

- Molim vas da ostanete kući i slušajte državu, a posle toga glasajte za one koji su vam nudili lepši život i sa kojima bi vam bilo možda lakše, ali ko bi preživeo. Samo ostanite kod kuće, ko Boga vas molim - poručio je Vučić.

Aleksandar VučićAleksandar Vučić, Foto: printscreen

  •  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...