DIREKTORICA KCUS-a POTVRDILA: Još tri osobe zaražene u Sarajevu, kćerka i sekretarica žene koja je sinoć preminula...

Još tri osobe zaražene su u Federaciji BiH koronavirusom, potvrdila je direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović

  • Vijesti

  • 25. Mar. 2020  

  • 1

Tri osobe su testirane pozitivno na koronavirus, potvrđeno je za portal Klix.ba sa Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.Nezvanično, riječ je o zaraženim osobama sa područja Ilidže, a jedna od njih je kćerka 52-godišnje žene iz Hrasnice koja je preminula u utorak na putu do Doma zdravlja Ilidža, a kod koje je naknadno potvrđeno da je bila zaražena koronavirusom.

S novim oboljelim osobama trenutni broj zaraženih u Bosni i Hercegovini iznosi 176. Tri osobe su preminule, a riječ je o osobama iz Sarajeva, Konjica i Bihaća.

U međuvremenu potvrđen je jedan slučaj u Grudama pa je broj zaraženih porastao na 177.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...