NBA KOŠARKAŠ OBJAVIO KUĆNI PORNIĆ, PA SE POKAJAO: Oglasila se i djevojka koju je snimao za vrijeme seksa, priznala je sve...

Ipak, brzo je reagirao, obrisao spornu objavu, a potom i deaktivirao profil na Instagramu. Kasnije se pokušao opravdati time da mu je profil hakiran

  • Sex i grad

  • 26. Mar. 2020  26. Mar. 2020

  • 0

Košarkaš Denver Nuggetsa Jamal Murray našao se u jako nezgodnoj situaciji nakon što je na Instagramu objavio kućni video u kojem ga njegova djevojka oralno zadovoljava

Ipak, brzo je reagirao, obrisao spornu objavu, a potom i deaktivirao profil na Instagramu. Kasnije se pokušao opravdati time da mu je profil hakiran.

"Prvo i najvažnije, želim se izviniti pratiteljima. Moj profil je hakiran, trenutno radim na rješavanju problema. Hvala", napisao je Murray.

Sada se oglasila i njegova djevojka koja je također pokušala objasniti situaciju. Harper Hempel oglasila se na Instagramu i objavila fotografiju s Murrayjem.

"Prvo i najvažnije, želim reći da svi griješimo, ali smatram da ovo treba riješiti. Nažalost, eksplicitni video o meni slučajno je postavljen na Jamalov profil. Želim iskoristiti ovaj trenutak da se izvinim svim obožavateljima, djeci i posebno javnosti. Ovo je naša privatna stvar i dijeljenje snimke treba se zaustaviti. Hvala svima koji su nas razumjeli u ovom trenutku", napisala je Harper.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...