JUTROS U TUZLI: Pronađeno beživotno tijelo muškarca u automobilu

Na mjesto događaja su izašli policijski službenici i Služba hitne medicinske pomoći.

  • Hronika

  • 26. Mar. 2020  26. Mar. 2020

  • 0

Beživotno tijelo muškarca pronađeno je jutros u automobilu na Bulevaru Drugog korupusa Armije RBiH u Tuzli.

"Građani su jutros prijavili da se na dijelu puta između dvije kolovozne trake nalazi vozilo u kojem je vozač. Na mjesto događaja su izašli policijski službenici i Služba hitne medicinske pomoći. Ljekar je kod muškarca konstatovao smrt", rekla je glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić za Slobodnu Bosnu.

"Na mjesto događaja izašli su policijski službenici i Služba hitne medicinske pomoći. Ljekar je kod muškarca konstatovao smrt", kazalaje Kapidžić.

Prema nezvaničnim informacijama, smrt muškarca nastupila je prirodnim putem. Daljnom istragom bit će utvrđen tačan uzrok smrti.

(K. S.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...