DOŠAO PO PREPORUCI: Ministar u Vladi RS-a smješten u karantin u Banjoj Luci

Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić, koji je pozitivan na korona virus, smješten je u karantin u Studentskom domu u Banjoj Luci

  • Politika

  • 26. Mar. 2020  26. Mar. 2020

  • 0

Klokić je u izjavi Srni rekao da je danas oko 11 sati došao u Studentski dom, gdje je, poštujući sve zaštitne mjere, smješten.

"Po preporuci stručnih ljudi i nadležnih službi smješten sam ovdje i slušam dalje upute. Ono što očekujem jeste da, naredni test koji budem radio, bude negativan i da se vratim, prije svega, mojoj porodici, pa onda ćemo vidjeti dalje", rekao je Klokić.

On je naglasio da se osjeća dobro, nema nikakve simptome ni tegobe.

"Sve protiče kako treba i nadam se da će na kraju biti sve u redu", poručio je Klokić.

Klokić je apelovao da se građani pridržavaju svih mjera nadležnih institucija.

"Treba da budemo disciplinovani svi pojedinačno jer samo na taj način možemo prevazići ovu pandemiju", rekao je Klokić. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...