OVO JE GLAVNI KRIVAC ZA ŠIRENJE KORONE U BiH: Zoran Stefanović direktor "Slobode" iz Čačka na partiju u Konjicu na kojem je zarazio pola grada...

Klaster povezan sa ovim događajem raširen je po cijeloj državi, od Sarajeva do Mostara, a samo u Konjicu registrovano je 17 zaraženih.

  • Vijesti

  • 26. Mar. 2020  26. Mar. 2020

  • 1

After party koji je u Konjicu održan nakon što je obilježena 70. godišnjice kompanije “Igman” bio je, kako se vjeruje, inicijalna kapisla za širenje koronavirusa u Bosni i Hercegovini.

Fotografiju iz lokalne kafane u Konjicu u kojoj je održan “after” nakon svečanosti povodom obilježavanja rođendana uspješne kompanije “Igman” objavio je večeras portal Klix.ba.

Direktor srbijanske firme “Sloboda” iz Čačka Zoran Stefenović, koji pozitivan na koronavirus, nije stigao na zvaničnu manifestaciju, ali se pojavio na zabavi.

Gotovo svi prisutni s fotografije su, utvrđeno je naknadno, bili pozitivni na koronavirus, među kojima je i vlasnik firme SurTec-Eurosjaj te potpredsjenik FK Željezničar Jasmin Badžak.

 Klaster povezan sa ovim događajem raširen je po cijeloj državi, od Sarajeva do Mostara, a samo u Konjicu registrovano je 17 zaraženih.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...