ONA DUGO NEĆE IZ KARANTINA: Srbijanska starleta stigla iz Amerike u Srbiju, odmah joj naređeno…

Srbijanska starleta Stanija Dobrojević javila je svojim pratiocima na Instagramu da je iz Amerike doputovala u Srbiju...

  • Estrada

  • 27. Mar. 2020  27. Mar. 2020

  • 0

..., i da joj je odmah određen karantin u trajanju od 28 dana.

– Konačno u Srbiji! Izrečeno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam već 14 dana bila u strogoj izolaciji, jedini bliži kontakt s ljudima mi je bio tokom evakuacionog leta. Bilo je ovo za mene nevjerovatnih 14 dana neizvjesnosti! Kada je situacija postala sve ozbiljnija samo sam željela da dođem kući i budem blizu svoje porodice da zajedno prođemo sve ovo! Iako sam u samoizolaciji i biću još 28 dana sama u karantinu, konačno sam mirna i srećna što sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom, porodica je tu, čitava familija (Srbija, BiH, Slovenija, Hrvatska, Njemačka i naravno, neko u CG) nekako svi su mi blizu kada sam tu, napisala je između ostalog Stanija. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...