JUSUF NURKIĆ LJUTITO REAGOVAO NA IZJAVU MINISTRA ŠERANIĆA: "Čije državljanstvo imaš, ministre moj, ti..."

Ministar zdravlja RS-a Alen Šeranić izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama svojim posljednjim istupom na press konferenciji.

  • Sport

  • 27. Mar. 2020  28. Mar. 2020

  • 4

Naime, Šeranić je danas rekao da će "državljani Federacije" koji se nalaze na teritoriji Republike Srpske biti sprovedeni prema Federaciji BiH. Ministar se još nije očitovao o ovoj skandaloznoj izjavi, ali ona nije prošla bez pažnje javnosti.

Jedan od onih koji je ljutito reagovao na ovu izjavu ministra Šeranića je i bh. košarkaš Jusuf Nurkić. On je na svom facebook profilu napisao sljedeće:

"Čije državljanstvo imaš, ministare moj, ti i politika niste dobar spoj, al šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj."

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...