I NEKA VAS SNIJEG NE IZNENADI: Evo kakvo će biti vrijeme do sredine naredne sedmice

U utorak će, kako vele sinoptičari, u Bosni padati snijeg ili susnježica

  • Vijesti

  • 29. Mar. 2020  29. Mar. 2020

  • 0

Danas sunčano na teritoriji čitave države. Tokom dana, temperatura bi mogla dostići 20°C.

U ponedjeljak, pak, u Bosni naoblačenje. "Od poslijepodnevnih sati će padati slaba kiša koja bi tokom noći na utorak prešla u susnježicu i snijeg. U Hercegovini većinom umjerena naoblaka, oblačno na sjeveru Hercegovine", pišu u FHMZ-u.

U utorak će biti oblačno. Većinom će, prema najavama, padati snijeg ili susnježica, na jugu zemlje kiša. Prestanak padavina u poslijepodnevnim satima i postepeno razvedravanje tokom noći na srijedu.

U srijedu bi trebalo biti sunčano. Sva tri dana, jutra u Bosni će biti u blagom minusu, ali neće biti ni velikog dnevnog plusa u Hercegovini. Do 13°C. 

(S.B.)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...