PANIKA U HRVATSKOJ: Korona virus se pojavio u zatvoru?

U Hrvatskoj se u subotu stanje nešto popravilo u odnosu na petak, koji je bio najgori dan dosad. Stožer je jučer ujutro objavio podatak o 49 novozaraženih, a popodne o njih još 22. U jednom je danu tako bio 71 novi slučaj u Hrvatskoj, što je znatno manje nego u subotu. Ukupno je 657 zaraženih, a 49 osoba je izliječeno.

  • Regija

  • 29. Mar. 2020  

  • 0

No upkos dobrim brojkama kada je riječ o novim slučajevima zaraze, jučer su stigle loše vijesti o još dvije preminule osobe. Riječ je o 92-godišnjoj ženi koja je preminula u Puli i 60-godišnjem Karlovčaninu koji je preminuo u Zaraznoj u Zagrebu.

Sinoć je i prvi hrvatski političar objavio da je pozitivan na koronavirus, a riječ je o HDZ-ovom gradonačelniku Solina Daliboru Ninčeviću, koji je to objavio na Facebooku.

Osim toga, u večernjim je satima stigla vijest da se pogoršalo stanje dvoje zaraženih koji su iz Dubrovnika hitno prebačeni u Split. Oni su sada na respiratoru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...