OVAKO JE PRAVI RONALDO IGRAO FUDBAL: "Na Ronaldovom trbuhu pepeljara, u ruci pivo, uz njega supermodel, a ja hoću fotku"

Slavni fudbalski dvometraš Peter Crouch u svojoj tjednoj kolumni u Daily Mailu odgovarao je na pitanja fanova, a jedan ga je tražio da se izjasni tko bi mu bio napadački partner iz snova.

  • Sport

  • 29. Mar. 2020  

  • 0

Bivši engleski reprezentativac, koji je u karijeri igrao za cijeli niz premierligaša, a najdulje se zadržao u Stokeu, prvo je spomenuo Dennisa Bergkampa, ali odmah zatim ustvrdio da je bez konkurencije odgovor Ronaldo. Onaj originalni.

"Nisam siguran bi li naši stilovi igre bili komplementarni, ali 90 minuta s njim bi mi ispunilo život", rekao je 39-godišnji Crouch, koji je zatim ispričao urnebesnu anegdotu o svojem jedinom susretu sa slavnim Brazilcem.

"Bio je na odmoru na Ibizi i vidio sam ga na plaži. Bio je zauzet bocama piva i pepeljara mu je stajala na trbuhu. Svaki put kad bi završio s pićem, supermodel bi mu donio drugo. Nisam mogao propustiti priliku da se slikam s njim pa sam mu prišao", pričao je Crouch pa objasnio kako susret nije prošao prema njegovim očekivanjima.

"Nadao sam se da će reći: 'O, ti si Crouch!' Ali nije imao pojma tko sam. Slikali smo se, a ja sam otišao dok je on ostao u potpunom neznanju da sam nogometaš", napisao je Crouch.

(Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...