NEVJEROVATNA PRIČA SINA BIVŠEG PREDSJEDNIKA REAL MADRIDA: "Izgubili su leš mog oca, ne znaju gdje je..."

Njegov otac ostaće upamćen kao predsjednik Reala koji je vratio slavu ovom klubu, a Madriđani su tokom njegovog mandata osvojili dvije titule Lige šampiona.

  • Sport

  • 29. Mar. 2020  

  • 0

Nekadašnji predsjednik Real Madrida Lorenco Sans preminuo je prošle nedjelje od posljedica novog virusa u 76. godini, a njegov sin je sa javnošću podijelio nevjerovatnu priču.

Naime, on tvrdi da je leš njegovo oca izgubljen.

- Izgubili smo trag gdje je leš sa tijelom mog oca. Prvobitna ideja je bila da se kremira u utorak, ali je ceremonija otkazana zbog kolapsa madridske mrtvačnice, toliko posla, toliko leševa… Prebacili su nas na centralno groblje San Isidro, ali, kako je tamo bilo nemoguće obaviti potrebne radnje, prebačeni smo na Eskorijal – ispričao je Lorenco Sans junior za špansku televiziju.

Eskorijal je mjesto i groblje oko 40 kilometara udaljeno od Madrida.

- Javili su nam da oni ne znaju gdje je leš. A sad ne znamo ni mi”, rekao je Lorenco.

Njegov otac ostaće upamćen kao predsjednik Reala koji je vratio slavu ovom klubu, a Madriđani su tokom njegovog mandata osvojili dvije titule Lige šampiona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...