TUŽNA VIJEST IZ AMERIKE: Preminuo poznati pjevač i osvajač Grammyja, dva dana prije smrti otkrio je da boluje od koronavirusa...

Dva dana prije smrti objavio je saopćenje u kojem je otkrio da je pozitivan na koronavirus i da se trenutno liječi

  • Kultura

  • 30. Mar. 2020  

  • 0

Joe Diffie, američki country pjevač koji je vrhunac slave doživio 1990-ih, preminuo je jučer od komplikacija zaraze koronavirusom, saopćio je njegov izdavač.

61-godišnji pjevač iz Tulse (Oklahoma) snimio je 13 albuma i imao više od 20 Top 10 hitova, među kojima su i Honky Tonk Attitude te Pickup Man.

Dva dana prije smrti, Diffie je izdao saopćenje u kojem je otkrio da je pozitivan na koronavirus i da se trenutno liječi. 

"Moja obitelj i ja tražimo privatnost u ovo vrijeme. Želimo podsjetiti javnost i sve moje fanove da budu oprezni tokom ove pandemije", pisalo je u saopćenju. Diffie je član oklahomske muzičke Kuće slavnih, a 1998. osvojio je Grammyja za Same Old Train, a surađivao je s brojnim poznatim muzičarima kao što su Clint Black, Merle Haggard, Patty Loveless i Randy Travis, prenosi CNN.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...