STRMA DŽADA, PIČI LADA…: Pogledajte šta se dogodi kada deda ima novu Ladu u garaži, a zbog godina ne može dobiti vozačku dozvolu… (VIDEO)

Zanimljivu priča o nekadašnjem ruskom ponosu stiže iz susjedstva

  • Auto

  • 31. Mar. 2020  

  • 0

Kada deda prvo kupi automobil, a tek onda shvati da mu neće izdati vozačku dozvolu, naslijedite automobil iz 1977. sa samo 300 pređenih kilometara

Istočni susjedi imaju zanimljive eksponate klasičnih automobila, a kada na sve dodamo i malu kilometražu, oni postaju još zanimljiviji. Portal Auto Analiza objavio je zanimljivu priču o jednom takvom slučaju.

Lada 1500 Special u svoje vrijeme je bila prilično ekskluzivan model. Zadnji pogon, čak 75 KS i jako dobro izvedena unutrašnjost, za to vrijeme.

Pogledajte priču o Ladi 1500 Special, koja je jedno vrijeme i bila u prodaji, po cijeni od 10.000 eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...