LEGENDARNI GOLMAN U KRITIČNOM STANJU ZBOG KORONAVIRUSA: Mediji za sve krive njegovu suprugu…

Nekadašnji golman Barcelone pozitivan je na koronavirus

  • Sport

  • 31. Mar. 2020  

  • 0

Njegova supruga je potvrdila da se Rustu Recber nalazi u bolnici i da su nalazi nažalost bili pozitivni. On je odjednom dobio nekoliko simptoma koronavirusa nakon čega se njegova supruga odmah obratila ljekarima jer je znala da nešto nije u redu.

Turski mediji jutros pišu da legendarni 46-godišnji golman nije u dobrom stanju, te da se bori za život. Rustu je hitno prebačen u bolnicu prije dva dana, te se njegovo stanje pogoršalo.

"Svi smo u šoku koliko se brzo razvijaju simptomi koronavirusa", rekla je njegova supruga Isil Recber koja se nalazi na velikom udaru javnosti jer je optužena da je upravo ona zarazila svog supruga.

Naime, mediji u Turskoj pišu da se ona nedavno vratila iz Sjedinjenih Američkih Država, te da nije poštovala izolaciju od 14 dana. Ona je odmah otišla u svoj kozmetički salon i pored Rustua ugrozila je još mnoge osobe.

"Zaista me nije briga za ovaj linč protiv mene. Najvažnije je sada da se Rustu oporavi", poručila je supruga legendarnog golmana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...