OVA MAČKA SE PRILAGODILA ERI KORONA VIRUSA: Spala je na ležeću fiskulturu (VIDEO)

Lijepa, ali pretila, mačka Swayze nema snage ustati i ščepati igračku, već samo pruža šape u lijenom pokušaju lova

  • Šareni svijet

  • 31. Mar. 2020  31. Mar. 2020

  • 0

Swayze je mačka koja s 52-godišnjom vlasnicom Abbe Nelson živi u Cummingu u Georgiji. Poznata je po tome da sa obje šape u isto vrijeme "lovi izmišljene muhe" što su mnogi takođe opisali i kao neku vrstu molitve. Najvjerovatnije je u pitanju žicanje koje je dovoljno puta urodilo plodom da postane navika.

Abbe Nelson očito ne škrtari s hranom kad je Swayze u pitanju jer je mačka prilično debela. Štaviše, čini se da je Swayze toliko pretila da nema snage ni ustati kad bi trebala nešto uloviti nego to lijeno radi iz ležećeg položaja. Dobra zabava...

(Tportal)          

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...