DRŽAVNI VRH POSLAO GRAĐANIMA SRBIJE SMS OD KOJEG SU SE ZALEDILI: Podatak iz poruke koji uznemirava...

Ova SMS poruka stigla je večeras na mobilne telefone svih građana Srbije, pišu tamošnji mediji.

  • Regija

  • 01. Apr. 2020  01. Apr. 2020

  • 0

"Situacija je dramatična. Približavamo se scenariju iz Italije i Španije. Molimo vas da ostanete kod kuće", u potpisu Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19.

Ova SMS poruka stigla je večeras na mobilne telefone svih građana Srbije, pišu tamošnji mediji. Podatak iz poruke koji uznemirava, o italijanskom i španskom scenariju, očigledno je još jedan u nizu koraka koji Krizni štab preuzima da bi ubijedio građane da u manjem broju izlaze na ulice. Koliko je ova strategija uspješna pokazaće dani pred nama.

Da je danas bio najteži dan za Srbiju u borbi protiv korona virusa saglasni su brojni stručnjaci. Samo u jednom danu preminulo je sedam osoba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...