SADA I ZVANIČNO: UEFA ponovo pomjerila baraž, evo kada igra BiH

Prioritet UEFA će biti završetak nacionalnih liga te evropskih takmičenja, a susreti baraža umjesto u junu, igrat će se u septembru

  • Vijesti

  • 01. Apr. 2020  01. Apr. 2020

  • 0

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) danas je na videokonferenciji donijela odluku o novom prolongiranju utakmica baraža.

Prioritet UEFA će biti završetak nacionalnih liga te evropskih takmičenja, a susreti baraža umjesto u junu, igrat će se u septembru. Slobodni termini su od 3. do 8. septembra, a baraž utakmice igrat će se u terminu kada su se trebale igrati utakmice Lige nacija.

Bosna i Hercegovina prvi baraž susreta igra protiv Sjeverne Irske, dok će u eventualnom drugom meču igrati protiv boljeg iz duela Slovačke i Republike Irske.

(Sportske.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...