ZGODNA MAMA ZA KOJOM UZDIŠE NJEMAČKA: Heidi Klum i u petoj deceni izgleda savršeno, a sada je otkrila na kakvim je mukama bila…

Jedna od najpoznatijih modela, bivša Victorijina anđelica Heidi Klum (46) otkrila je da se više ne 'bori' s hranom nakon niza godina provođenja 'diciplinirane prehrane' zbog svoje karijere

  • Show

  • 02. Apr. 2020  

  • 0

Njemica je svojedobno šokirala svijet kad se na modnu pistu vratila samo pet sedmica nakon poroda kćerkice Lou, bilo je to u oktobru 2009. godine.

Nakon gotovo tri desetljeća u modnoj industriji, priznala je kako se podvrgavala strogom rasporedu, nakon što se na početku karijere borila sa svojim prehrambenim navikama.

"Na početku samo morala biti disciplinirana oko hrane, a sada mi je to već ušlo u naviku. Postoji mnogo izbora, jednostavno odaberite prave stvari. Onda se ne morate boriti", objasnila je Heidi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...