NAJGORI DAN DO SADA U ŠPANIJI: U posljednja 24 sata zabilježili su 950 novih smrtnih slučajeva, broj mrtvih u toj zemlji PREMAŠIO...

Špansko Ministarstvo zdravstva u četvrtak je objavilo da je u njihovoj zemlji od početka izbijanja epidemije koronavirusa preminulo 10.003 osobe, što je povećanje od 950 smrtnih slučajeva u odnosu na srijedu, javlja El Pais.

  • Svijet

  • 02. Apr. 2020  02. Apr. 2020

  • 0

To je najgori dan od početka epidemije u toj zemlji.

Ukupan broj pozitivnih na koronavirus sada iznosi 110.238 te predstavlja rast od 8.102 slučajeva u odnosu na srijedu.

Trenutno se u Španiji u jedinicama intenzivne njege nalaze 6.092 osobe, 220 osoba više nego u srijedu. Također, porastao je i broj izliječenih te on sada iznosi 26.743 osobe, što je 4.096 osoba više nego u srijedu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...