JEDNA OD NAJLJEPŠIH TENISERKI NA SVIJETU HVALI SE SVOJIM ADUTMA: Kanađanka pokazala kako drži ‘socijalnu distancu’

Kanađanka je bila peta na svijetu, ali u posljednje vrijeme bilježi slabe rezultate

  • Show

  • 02. Apr. 2020  02. Apr. 2020

  • 0

Popularna 25-godišnja Kanađanka Eugenie Bouchard jedna je od najljepših teniserki na svijetu. Svojevremeno  je bila peta igračica svijeta, a sada se nalazi na 334. mjestu WTA tabele.

Kanađanka je prije pet godina igrala polufinala Roland Garrosa i Australian Opena te finale Wimbledona, ali u zadnje vrijeme bilježi loše rezultate.

No, jako je popularna na društvenim mrežama, gdje često objavljuje fotografije i ima puno pratitelja.

U četvrtak je Eugenie objavila novu fotografiju, kojoj je povod bio pandemija koronavirusa koja vlada u svijetu. Ona je objavila svoju fotografiju iz američke države Nevade na kojoj je u prvom planu njena stražnjica i pozvala na socijalno distanciranje, što je preporuka za vrijeme čuvanja od koronavirusa.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...