U ZAPADNO-HERCEGOVAČKOM KANTONU VEČERAS POTVRĐENA JOŠ ČETIRI SLUČAJA: Koronavirusom zaražene još dvije osobe u Širokom Brijegu i dvije u...

Do sada je na prostoru ZHK zaraženo 36 osoba (25 Široki Brijeg, 7 Grude, 4 Posušje).

  • Vijesti

  • 03. Apr. 2020  03. Apr. 2020

  • 0

U Zapadno-hercegovačko kantonu večeras su potvrđena još četiri slučaja koronavirusa i to kod dvije osobe iz Širokog Brijega i dvije iz Gruda, potvrdio je Štab civilne zaštite tog kantona.Novi slučajevi koronavirusa kako se navodi potvrđeni su nakon što je tokom poslijepodnevnih i večernjih sati urađeno testiranje na COVID-19 .

Do sada je na prostoru ZHK zaraženo 36 osoba (25 Široki Brijeg, 7 Grude, 4 Posušje).

Prema posljednjim podacima koje smo od Zavoda za javno zdravstvo ZHK zaprimili u samoizolaciji se nalazi 969 osoba, što predstavlja porast od jedne osobe u odnosu na prethodni dan (320 Široki Brijeg, 316 Posušje, 196 Ljubuški i 137 Grude).

Podsjećamo, na današnjoj sjednici je donesena odluka o produženju rada u trgovinama sa 16 na 18 sati radnim danima za trgovine koje će organizirati rad u smjenama, a subotom je određen rad do 13 sati, dok je nedjeljom zabranjen rad svim trgovinama. Trenutno važi policijski sat od 20 do 5 sati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...