LEGENDARNI MIKE TYSON OTKRIO PIKANTERIJE IZ INTIMNOG ŽIVOTA: Vlastitu je suprugu zatekao u krevetu s Bradom Pittom, evo šta se onda dogodilo…

Legendarni bokser Mike Tyson (53) gostovao je u emisiji Conana O'Briena (56) i izjavio da je svoju suprugu, Robin Givens (55), s kojom je bio u braku od 1988. do 1989., zatekao u spavaćoj sobi s glumcem Bradom Pittom (56)

  • Show

  • 04. Apr. 2020  

  • 0

Ispričao je da je sve saznao onog dana kada se spremao odvjetniku predati potpisane papire za razvod s manekenkom i tadašnjom suprugom Robin, ali se predomislio, odnosno, u zadnji je tren odlučio kako će je ipak otići zadnji put posjetiti.

Parkirao je auto ispred njenog stana i čekao da dođe kući, a onda je vidio da s njom ulazi i glumac Pitt koji je tada imao 26 godina. Tvrdio je da ih je pratio i ušao u stan, a zatim i zatekao u krevetu. Istaknuo je kako ih je omeo i da nije stignuo na vrijeme, imali bi spolne odnose.

- Kad me vidio, potpuno je problijedio. Bio je na nekim drogama i počeo me moliti da ga ne prebijem - prisjetio se Mike. Iako je Tyson nekoliko puta progovorio o tom incidentu, koji mu se itekako urezao u sjećanje, Brad nikad nije ispričao svoju stranu priče niti se oglasio o tom događaju. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...