STRAVIČAN ZLOČIN U VRIJEME VANREDNOG STANJA: Žena udarila muža keramičkom saksijom u glavu, pa ga DOKRAJČILA SJEKIROM

. On ima veliku američku penziju, nikakvih finansijskih problema nisu imali i mogli su stvarno srećno da žive da nije njene bolesti – kaže mještanin Dragan Milenković.

  • Hronika

  • 04. Apr. 2020  04. Apr. 2020

  • 0

U selu Buljane u opštini Paraćin, Slavica J. (63) ubila je nakon svađe svog supruga Milana J. (70) tako što ga je, prvo, keramičkom saksijom udarila u glavu, a potom zadala i smrtonosni udarac sjekirom po glavi.

Nije poznato da li je u ovoj porodici ranije prijavljivano nasilje.

Osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje.

Osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje.

- Ova porodica godinama je živJela i radila u Americi, imaju sina i kćerku koji su još uvIJek tamo. Kćerka ima porodicu, a sin sad treba da se oženi. Koliko je poznato svima u selu, Milanova žena godinama ima psihičke probleme, zbog čega se ranije vratila iz inostranstva, dok je Milan došao prIJe par godina, kad je penzionisan. On ima veliku američku penziju, nikakvih finansijskih problema nisu imali i mogli su stvarno srećno da žive da nije njene bolesti – kaže mještanin Dragan Milenković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...