NIJE ZABORAVIO BALKAN: Dončić oduševio plesom na pjesmu zbog koje se raspala država Srbija i Crne Gora

Luka Dončić prisilnu pauzu u NBA ligi zbog koronavirusa koristi za izdašne donacije onima na prvoj crti borbe protiv pošasti, ali i za objave snimki iz vremena prije korone.

  • Sport

  • 05. Apr. 2020  05. Apr. 2020

  • 0

Brojne fanove oduševio je snimkom s ljetnog odmora prošle godine, na kojoj na gliseru negdje na Jadranu odlično pleše na pjesmu poznatu pjesmu Crazy summer dance, srpsko-crnogorskog sastava Flamingosi.

Ta je pjesma izazvala velike kontroverze 2006. Srbija i Crna Gora tada su bile u državnoj zajednici, a Flamingosi su na izboru za pjesmu koja će tu državu predstavljati na Eurosongu dobili najviše glasova televizijskih gledatelja.

Međutim, zato što je ta pjesma bila predstavnik Srbije, članovi žirija u Crnoj Gori nisu joj dali nijedan bod kako bi pobijedio crnogorski boy band No name. Na to je publika u beogradskom Sava centru, gdje se održavao izbor, reagirala zaglušujućim zviždanjem, psovkama i bacanjem boca na pozornicu, s koje je potjerala No name i na koju su umjesto njih na oduševljenje okupljenih došli Flamingosi.

Epilog ovog spora bilo je da Srbija i Crna Gora nisu poslali nikoga na Eurosong u Ateni, a na prostorima ovih dviju država popularna je teza da je ovim incidentom počeo raspad državne zajednice SiCG.

Dončić je ovako drugi put u posljednjih par danadigao prašinu objavom snimke na društvenim mrežama.

(Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...