NEVIĐEN SKANDAL TRESE ENGLESKU: Zvijezda Premiershipa organizirala orgije s prostitutkama dok hara korona

Veliki skandal trese Englesku, a ne samo njen nogomet. Najskuplji desni bočni u povijesti i zvijezda Manchester Cityja usred pandemije koronavirusa organizirao je grupnjak s prostitutkama.

  • Sport

  • 05. Apr. 2020  

  • 0

Kyle Walker je prije tri godine, nakon što je City za njega platio odštetu od 50 milijuna funti, postao najskuplji desni bočni u povijesti nogometa.

Ušao u historiju kao najskuplji i najgluplji

Sada je osvajač dva naslova u Premiershipu, jednog FA Kupa, tri Liga kupa i igrač s 48 nastupa za Englesku, napravio nešto po čemu ulazi u povijest gluposti.

Usred pandemije koronavirusa, kojim je u Velikoj Britaniji zaraženo više od 50 hiljada ljudi, a preko pet hiljada ih je umrlo od posljedica bolesti i dok u državi vladaju stroge mjere izolacije i zabrane izlaska, osim u kupnju najnužnijih namirnica i lijekova, Kyle Walker je u svoj stan pozvao prijatelja, a zatim i dvije dame koje se bave najstarijim zanatom.

Na Twitteru propovijeda da se ne smiju posjećivati ni "voljeni", a doma organizira grupnjak s prostitutkama

Naravno da ovako spojena četvorka nije poštovala pravila "socijalne distance", nego se prema riječima jedne od prostitutki, koje je kasnije potvrdio Walker, prepustila trosatnoj seksualnoj seansi.

Da bi Walkerov nevjerojatno glup i opasan postupak bio još bezobrazniji, pobrinula se sama zvijezda Cityja i Engleske. Naime, u srijedu ujutro, samo par sati nakon što su njegov dom napustili prijatelj i prostitutke, naručene večer prije u 22.30, Walker, koji je već na Twitteru postavljao statuse u kojima je pozivao milion i pol svojih sljedbenika na toj mreži da ne posjećuju niti "svoje voljene", snimao se kako navijače moli da ostanu u kućama i ne druže se s nikim kako ne bi širili koronavoirus i da tako smanje pritisak na ionako potrošeno medicinsko osoblje u zemlji.

Nakon noćnih orgija s prijateljom i kurvama, jutarnja propovijed navijačima da se ne viđaju s nikim

"Ostanite u vašim kućama i stanovima, stalno perite ruke i slušajte upute nadležnih služi jer samo tako možemo štiti ljude koji rade u našim bolnicama. Znam da je teško ne vidjeti bliske ljude i ne družiti se s njima, ali prvo i osnovno, moramo misliti na zdravlje drugih ljudi i čuvati se da se ne zarazimo, ali i da ne zarazimo ostale." 

Kada je jedna od prostitutki vidjela ovu Walkerovu poruku, ogorčena njegovim licemjerstvom odlučila je ispričati novinarima što je radio samo par sati ranije. 

"Ne bih otkrila što je Kyle Walker radio da nije ispao tako opasan licemjer"

Louise McNamara (21) ispričala je da je zajedno s tri godine starijom Brazilkom naručena u luksuzni stan u Haleu. "Čovjek koji nas je pozvao predstavio se kao Kai, ali dolasko tamo prepoznala sam o kome je riječ. Prije nego što smo otišli u sobu, kolegici i meni platio je 2,200 funti u gotovini.

Ništa od ovoga ne bih otkrila javno da se Kyle Walker nije pokazao ovakvim. Trebao bi znati da ne možeš navečer pozivati strance na seks, a onda ujutro držati predavanja svima kako se trebaju čuvati i izolirati. On je licemjer i čovjek koji druge dovodi u opasnost svojim ponašanjem".

Walker: Ispričavam se svima

Walker je priznao što je napravio i pokajao se: "Želim se javno ispričati zbog onoga što sam napravio ranije ovog tjedna. Svjestan sam toga da moje zanimanje nosi odgovornost onoga tko je ujedno i uzor. Kao takav želim se ispričati obitelji, prijateljima, klubu, navijačima i javnosti što sam ih iznevjerio.

Među nama su heroji koji u ovim teškim trenucima čine ključnu razliku i želim istaknuti njihovu nevjerojatnu žrtvu i posao spašavanja tuđih života. Ono što sam ja radio je u potpunoj suprotnosti s onim što sam morao raditi u vrijeme izolacije".

City: Provodimo internu istragu

Manchester City se također oglasio: "Razočarani smo čuti optužbe na Kyleov računa, ali moramo istaknuti i njegov brzi odgovor na njih i ispriku. Idućih dana provest ćemo internu istragu i donijeti odgovarajuće disciplinske mjere."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?    (Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...