TO MU NIJE TREBALO: Ovaj vozač vozio je dvostruko brže od dozvoljenog, a kad je policija saznala da je lagao o koronavirusu…

Ukoliko vozite 160 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine 70 km/h morate imati dobar razlog za jurnjavu ili ste u velikim problemima

  • Auto

  • 06. Apr. 2020  06. Apr. 2020

  • 0

Iz raznih dijelova svijeta stižu vijesti da obijesni vozači iskorištavaju prazne ceste za divljanje, ali i organi reda ne spavaju.

U okolici australskog Sydneya policija je uhvatila jednog vozača (35) Lamborghini Huracana, koji je učinio upravo to, jurio je, a smislio je i da ima dobar alibi za to.

„Jurim u bolnicu na testiranje na koronavirus“, rekao je vozač policajcima.

Policajci su brzo shvatili da ih čovjek pokušava prevariti, vozač je privremeno ostao bez dozvole, a policajci su ga još poslali u 14-dnevnu samoizolaciju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...