ZASTRAŠUJUĆI POŽAR NA FLORIDI: Planuo parking blizu aerodroma, uništeno više od 3 hiljade automobila! (FOTO, VIDEO)

Požar na Floridi uspješno je ugašen istog dana kada je započet, ali ne prije nego je nastala ogromna materijalna šteta

  • Svijet

  • 06. Apr. 2020  06. Apr. 2020

  • 0

Ogromni požar gorio je u petak u blizini aerodroma na Floridi, a vatrogasci su ga uspjeli obuzdati, za šta im je bilo potrebno nekoliko vatrogasnih vozila i dva helikoptera.

U blizini aerodroma nalazi se i parking koji koristi kompanija za izdavanje automobila, takozvani rent-a-car, koji je bio neobično pun uslijed smanjenog kretanja stanovništva. Gotovo svi automobili su stoga bili na parkingu, pa je više od 3,500 vozila gotovo potpuno uništeno požarom. Srećom, nijedna osoba nije povrijeđena.

Požar je istog dana uspješno ugašen, a policija i dalje pokušava otkriti njegov uzrok.

Ogromni plamenovi i "pečurke" od dima nadvile su se u petak nad aeorodromom, a ispod možete pogledati fotografije zastrašujućih prizora.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...