SUMNJAJU DA STVARAJU KORONAVIRUS: Britanci masovno uništavaju i spaljuju ove aparate

Veoma popularna teorija

  • Svijet

  • 07. Apr. 2020  

  • 1

U Velikoj Britaniji je oštećeno ili spaljeno 20 predajnika 5G mreže koji po mišljenju vandala šire virus koronu, piše "Guardian“.

"Od početka prošle nedelje u predgrađu Liverpoola i na istoku Engleske povećan je broj slučajeva masovnog oštećenja telekomunikacionih predajnika… Vandali ih pale, remeteći rad strateške infrastrukture i šireći lažne informacije o povezanosti 5G i pandemije COVID-19“, piše britanski list.

Podsjetimo, društvenim mrežama je vrlo popularna teorija da 5G tehnologija pomaže u prenošenju virusa, što su naučnici negirali. Navodno, ona nekako suzbija imuni sistem, čime su ljudi podložniji zarazi, dok druga tvrdi da se virus prenosi upotrebom 5G tehnologije.

Prema poslednjim podacima Svjetske zdravstvene organizacije u svijetu je do sada oboljelo od virusa korona više od 1,3 miliona ljudi, od čega je 63.000 preminulo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...