BRITANCI MOGU ODAHNUTI: Objavljene posljednje informacije o zdravlju premijera Johnsona

Britanski premijer Boris Johnson postiže stalni napredak u liječenju na intenzivnoj njezi od Covida-19, saopštila je danas njegova kancelarija.

  • Svijet

  • 08. Apr. 2020  08. Apr. 2020

  • 2

"Premijer nastavlja da potiže stalni progres. On je i dalje na intezivnoj nezi, saopštila je portparolka Downing streeta, prenio je Reuters.

Johnson, 10 dana poslije objave da je zaražen Covidom-19, primljen je u bolnicu Saint Thomas u Londonu u nedjelju uvečer sa visokom temperaturom i kašljem i prebačen je u ponedeljak na intezivnu njegu.

(Nezavisne novine / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...