ŠOK NA MUZIČKOJ SCENI: Iznenada preminula mlada hip-hop zvijezda, imala je samo 25 godina, a njezina zadnja poruka je jeziva...

Uzrok smrti još uvijek nije poznat, napisao je njezin menadžer John Miller kasno sinić

  • Kultura

  • 09. Apr. 2020  09. Apr. 2020

  • 0

Chynna, hip-hop pjevačica u usponu koja je karijeru počela kao model, a zatim se istaknula i talentom za repanje, preminula je u srijedu u rodnoj Philadelphiji, potvrdio je njezin menadžer. Imala je 25 godina.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat, napisao je njezin menadžer John Miller jučer navečer.

Reperica čije je puno ime bilo Chynna Rogers bila je poznata po svojim solo radovima, ali i suradnji s hip-hop kolektivom ASAP Mob. Smrt je bila česta tema u njezinoj glazbi, uključujući i njen album In Case I Die First, što je ujedno bio i naziv jedne od njenih turneja, piše The New York Times.

"Mislim da ima previše soundtrackova za naše živote", napisala je u snimci koju je podijelila na Instagramu u utorak, što je bila njezina posljednja objava. "Trebam muziku da umrem".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...