BOMBARDER IZ VLASENICE DOBIO NOVU PONUDU: Vedad Ibišević na pragu potpisa ugovora sa...

Vedada Ibiševića mogli bismo i sljedeće sezone gledati u Bundesligi

  • Sport

  • 09. Apr. 2020  

  • 0

Ugledni njemački list Bild navodi kako čelnici Herthe razmišljaju da iskusnom bosanskohercegovačkom nogometašu produže ugovor.

Do prije nekoliko sedmica to je izgledalo kao nemoguća stvar, jer je Ibišević već ušao u pozne igračke godine i samim tim sve manje igra, ali kriza uzrokovana koronavirusom 'natjerala' je ljude iz berlinskog kluba da razmisle o njegovom ostanku.

U Herthi navodno smatraju kako bi ostanak Ibiševića bio bolja opcija od dovođenja bilo kakvog napadača u zamjenu, a neočekivanu šansu bi mogao dobiti i Salomon Kalou za kojeg se također spekuliralo da je na izlaznim vratima.

Ibišević je ranije izjavio da bi volio karijeru završiti tamo gdje ju je i počeo, u Sjedinjenim Američkim Državama, pa ne bi bilo iznenađujuće da se ispred Herthe odluči za neki klub iz MLS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...