SLUČAJ RAZBOJNIŠTVA U OPĆINI CENTAR: Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo došli u kontakt sa zaraženom osobom

Iz mjera predostrožnosti moraju u samoizolaciju

  • Hronika

  • 17. Apr. 2020  

  • 0

Pripadnici MUP Kantona Sarajevo jučer su imali kontakt s dvije osobe zbog razbojništva u sarajevskoj općini Centar. Utvrđeno je da je jedan od muškaraca zaražen koronavirusom, potvrdio je za Slobodnu Bosnu Mirza Hadžiabdić iz Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a KS.

"Tokom jučerašnjeg dana četiri policijska službenika Druge PU su imali kontakt sa dva lica koja se dovode u vezu sa krivičnim djelom Razbojništva, nakon čega se ispostavilo da je jedno od ta dva lica zaraženo COVIDOM 19, te su iz mjera predostrožnosti navedeni policijski službenici u samoizolaciji, a dalje će postupati u skladu sa preporukama dežurnog epidemiologa, odnosno, donijeće se odluka ima li potrebe da i dalje ostaju u izolaciji“, rekao je Hadžiabdić.

(K. S.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...