PRIZORI KAO IZ HOROR FILMOVA: Autom se zabio u kuću, vozača iz auta u plamenu čupali građani: „Čula se strašna eksplozija, vatra se proširila i na kuću…“

Zbog neprilagođene brzine kretanja sinoć oko 22.15 sati osobni automobil se zabio u obiteljsku kuću u Sesvetskim selima kod Zagreba

  • Regija

  • 18. Apr. 2020  

  • 0

Vozilo se nakon naleta u kuću zapalilo, vatra se s automobila proširila i na kuću, a nakon udara čula se jaka eksplozija.

Buka koja je odjeknula ulicom bila je dovoljna da građani istrče iz svojih domova i pomognu izvući vozača iz plamtećeg vozila.

Osim policije, na mjesto užasa stiglo je i 17 vatrogasaca te djelatnici Hitne koji su preuzeli vozača, piše Jutarnji list.

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...