OGLASIO SE DIV IZ ŽIVINICA, JAKO JE LJUT: „On mora biti u Kući slavnih. Zašto nije“!?

Jusuf Nurkić je na svom Twitter profilu iskazao nezadovoljstvo što legendarni košarkaš nije upao u Kuću slavnih iako je nedavno sedmi put nominiran

  • Sport

  • 20. Apr. 2020  

  • 0

"Toni Kukoč mora biti u Kući slavnih. Zašto nije?", napisao je Nurkić na svom Twitter profilu.

"Iskreno, meni puno više znači što sam igrao uz Michaela Jordana i osvajao NBA titule. Na ulazak u Kuću slavnih nemam nikakav utjecaj. Treba pitati ljude koji o tome odlučuju, a ja bih stvarno volio znati koji su to ljudi. Navodno se ne zna ko su oni jer nisu javno predstavljeni. Hoću li ja ikada ući u Kuću slavnih ili neću, zaista ne znam. Bih li volio? Naravno da bih! Eto, prošla je još jedna godina, ali ništa se nije dogodilo…", rekao je nedavno Kukoč u intervjuu za Tportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...