SARAJEVSKA RATNA DOKTORICA NAJAVLJUJE: „U Hrvatskoj ove godine neće biti puno turista, pogotovo ne iz zemalja..."

Ravnateljica zagrebačke Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Alemka Markotić kazala je da u Hrvatskoj ove sezone neće biti puno turista

  • Regija

  • 21. Apr. 2020  

  • 1

U razgovoru za Večernji TV Markotić je kazala da je podatak o samo deset novooboljelih u 24 sata u Hrvatskoj jako dobra vijest, ali i kako opasnost i dalje nije prošla, da treba biti jako oprezan i ozbiljan, da se ne treba opustiti i da se s popuštanjem mjera mora ići promišljeno kao što su se i donosile, navodi dnevnik.

Osvrnula se i na najave turističke sezone u Hrvatskoj i informacije o dolasku turista iz raznih zemalja i koliko je to opasno. Kazala je kako su to želje za koje u Hrvatskoj žele da budu ostvarive te da je svaki scenarij otvoren.

"Ali treba razmišljati i o mjerama opreza koje sada neće biti napuštene. U redu je planirati, ali treba biti vrlo realan i znati da nije jako realno da se odjednom nađe puno turista, pogotovo iz drugih zemlja koje imaju puno lošiju epidemiološku situaciju. Puno bi nas više koštalo da se vratimo na situaciju otprije dva mjeseca", smatra Markotić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...