NATO OBJAVIO SNIMKU DRAME NA NEBU IZNAD BALTIKA: Ruski borbeni avioni letjeli iznad američkog razarača, a onda se ukazao… (VIDEO)

Belgijski lovac F-16, patrolirajući Baltičkim regionom, presreo je dva ruska borbena aviona koja su letjela iznad američkog razarača kraj litvanske obale

  • Svijet

  • 21. Apr. 2020  21. Apr. 2020

  • 2

Na video snimku iz pilotske kabine, koji je objavila Zračna komanda NATO-a, vide se dva ruska borbena aviona u međunarodnom zračnom prostoru iznad američkog razarača "USS Donald Cook", koji se od 11. aprila nalazi na Baltičkom moru.

- Belgijski lovac F-16 izvršio je profesionalno presretanje i napustio mjesto dešavanja, demonstrirajući da je NATO uvijek spreman da odgovori na svaku potencijalnu prijetnju - objavila je Zračna komanda NATO-a u kratkom saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...