BARCELONA VEĆ ZAPOČELA PREGOVORE: Pojavio se novi klub koji želi dovesti Ivana Rakitića, imaju ozbiljne namjere…

Mjesecima se piše o interesu Juventusa, Intera, Milana za usluge Ivana Rakitića, a spominjali se još Sevilla i Atletico Madrid i Manchester United

  • Sport

  • 22. Apr. 2020  

  • 0

Sada se pojavila informacija o interesu Napolija koju je objavio napuljski Radio Kiss, a prenijela Marca.

Talijanski viceprvak je svjestan da su šanse za dovođenje Rakitića male zbog interesa nekoliko većih i financijski moćnijih klubova, ali bez obzira na to rade na transferu.

Zasad se čini kako Rakitić nije nestrpljiv oko ponude jer ne bi imao ni ništa protiv toga da ostane u klubu, ali puno će ovisiti i o tome kako će izgledati ljetni prijelazni rok s obzirom na pandemiju koronavirusa zbog koje sve stoji.

Napoli je navodno već krenuo u pregovore s Barcelonom i što se tiče samih razgovora s klubom ima ravnopravnu poziciju kao i ostali zainteresirani klubovi. 

Ovo nije prvi prijelazni rok u kojem se piše o Rakitićevom odlasku iz Barcelone, a u prošlom prijelaznom roku ga se i sam klub pokušavao riješiti tako što bi ga poslao u Pariz kao dio odštete za Neymara.

Šta će od svega biti, doznaćemo uskoro.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...