BOMBA IZ MUNCHENA: Hasan Salihamidžić umjesto Coutinha u Bayern dovodi jednu od najvećih zvijezda Juventusa…

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić punom parom radi na pripremanju ekipe za novu sezonu, te je već sada jasno da će biti određenih promjena u igračkom kadru

  • Sport

  • 28. Apr. 2020  

  • 0

Bayern neće otkupiti ugovor Philippea Coutinha, a na njegovo mjesto Salihamidžić je najavio dolazak velike međunarodne zvijezde.

Njemački mediji odmah su počeli spekulirati o kojem igraču se radi, a mnogi vjeruju da je to Paulo Dybala. Popularni Brazzo je i prošlog ljeta pokušao dovesti argentinskog napadača u Bayern, ali u tome nije uspio.

Navodno, Salihamidžić je već neko vrijeme u kontaktu s čelnicima Juventusa, te ispituje puls oko Dybale. Argentinac je velika želja Salihamidžića i sigurno da bi bio ogromno pojačanje za Bayern.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...