NOVA TRANSFER BOMBA S PIRINEJA: Španjolski velikan ne odustaje od Miralema Pjanića, u igri je i Ivan Rakitić…

Pjanić se prethodnih godina često povezivao s prelaskom u katalonski klub, ali do transfera nikada nije došlo

  • Sport

  • 02. Maj 2020  02. Maj 2020

  • 0

Španjolski mediji ponovo su pokrenuli priču oko bh. veznjaka.

Prije nekoliko dana Mundo Deportivo je objavio da Barca i Juventus dogovaraju razmjenu igrača, a da su u centru pažnje Pjanić i Arthur Melo. No, Arthur se odmah oglasio nakon toga i poručio je da je njegov jedini cilj da ostane u Barceloni.

No, kako Marca jutros piše Barcelona neće tako lako odustati od dovođenja Pjanića. Oni su spremni da pregovaraju s Juventusom oko drugih igrača koje bi mogli uključiti u dogovor.

U Barci su svjesni da je Juventus ranije pokazao interes za Ivana Rakitića i to će pokušati iskoristiti. Katalonski klub bi takvim dogovorom napravio prostora u ekipi za Pjanića, dok bi nezadovoljni Rakitić konačno uspio promijeniti sredinu.

Marca piše da je Pjanić prethodnih godina bio velika želja Barcelone, ali da do transfera jednostavno nije došlo. Prvi put ozbiljni pregovori bili su na ljeto 2018. godine, ali tada je bh. veznjak odlučio produžiti saradnju sa Starom damom.

Navodno, Barcelona je pokušala Pjanića dovesti i prošlog ljeta, no tada u Juventusu nisu bili raspoloženi za pregovore.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...