NEČU, NEĆU, DIJAMANTE: Amra se smijala i sve snimala, Edin Džeko osvanuo u neviđenom izdanju…

Igrači Rome su među prvima odlučili početi s pripremama za nastavak sezone

  • Estrada

  • 06. Maj 2020  

  • 0

Kapiten Rimljana i najbolji nogometaš BiH Edin Džeko došao je u 9:30 sati u Trigoriju u zamaskiranom Bentleyju, kako bi obavio testiranja nakon kojih je ustanovljeno da može da se posveti treninzima i da nije pozitivan na Covid-19.

Čini se da spomenuti skupocjeni Bentley za Edina ima posebnu vrijednost, pa ga je sam i oprao, a sve to snimila je njegova supruga Amra i podijelila s fanovima na Instagramu.

Obično slavni nogometaši ne peru svoje automobile i ne bave se takvim stvarima, ali Edin je ionako oduvijek bio drugačiji…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...