HOĆE LI DOBITI NOVI IZGLED: Facebook eksperimentira s pozadinama u boji

Facebook sada testira novu inačicu te opcije koja popravlja nedostatke prijašnje inačice

  • HiTec

  • 07. Maj 2020  

  • 0

Jane Manchun Wong koja se bavi reverznim inženjeringom na svom je Twitter profilu prije nekoliko sedmica objavila priču kako Facebook testira opciju prilagodljivih pozadina u različitim bojama na stranicama korisničkih profila, a sada donosi informaciju o daljnjem toku tih testiranja.

Prijašnja verzija izgledala je poprilično mlako, a Facebook sada testira novu verziju te opcije koja popravlja nedostatke prijašnje verzije.

Sada postoji automatski odabir pozadinske boje na osnovu profilne fotografije (prevladavajuće boje na fotografiji), javlja Bug.

Opcija se i dalje nalazi u eksperimentalnoj fazi te zasad nije poznato kada bi mogla biti dostupna korisnicima Facebooka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...