ĐOKOVIĆ OPET PRIČA LUDOSTI: "Poznajem ljude koji su molitvom zagađenu vodu pretvarali u ljekovitu"

Novak Đoković od početka karantene zbog koronavirusa ima puno slobodnog vremena koje je iskoristio kako bi javno iznosio svoje stavove u opsegu u kojem to dosad nije činio.

  • Sport

  • 10. Maj 2020  

  • 1

Naime, srpski tenisač se dotaknuo niza tema, a javnost su posebno zabrinule njegove izjave o cjepivu zbog kojih se našao na udaru kritika. 

Đoković je jednom prilikom rekao kako ne želi cjepivo protiv koronavirusa, a na to su mu odgovorili epidemiolozi i kolege tenisači kojima se nije svidjelo što Đoković širi opasne tvrdnje.

Novi izlet u nepoznato

Sada je ponovno odradio jedan Instagram live, ovoga puta u društvu Chervina Jafarieha, bivšeg brokera koji se danas bavi uzgojem sumnjive veganske i ne-gmo hrane koju ne odobrava nijedna inspekcija u SAD-u.

“Unutrašnja veza je zaista biti prisutan i svjestan u trenutku dok piješ vodu. Vidio sam ljude i poznajem ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti, uspijevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu pretvoriti u ljekovitu vodu. Voda reagira i naučnicii su dokazali da molekule vode reagiraju na naše emocije, na ono što se govori“, rekao je Đoković i dodao:

“Istinski vjerujem da bi svakog dana za stolom trebalo sjediti bez kamera, bez telefona. Ili još gore, da sjedimo nervozni i raspravljamo za stolom s najbližima tokom obroka."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...