IBRA OPET U CENTRU PAŽNJE: Umjesto da se sprema na put u Italiju, Ibrahimović iftario sa nesuđenim Zmajem iz Srebrenice… (FOTO)

Zlatan Ibrahimović već neko vrijeme boravi u Švedskoj gdje trenira sa igračima Hammabaryja, kluba čiji je i suvlasnik

  • Zabava

  • 11. Maj 2020  11. Maj 2020

  • 2

Legendarni napadač sinoć je bio na iftaru zajedno sa nesuđenim reprezentativcem BiH Muamerom Tankovićem, koji je inače porijeklom iz Srebrenice.

Popularni Ibra je prisustvovao iftaru u jednom od švedskih restorana. Osim Tankovića u njihovom društvu je bio i Abdul Khalili, igrač palestinskog porijekla koji je većinu karijere proveo u Turskoj.

"Zlatan Ibrahimović bio je na iftaru u turskom restoranu u Stockholmu sa igračima Hammarbyja Muamerom Tankovićem i Abdulom Khalilijem", navodi se na Facebook stranici Turkiskfotboll.com uz fotografije iz restorana.

Ibrahimović bi se danas trebao vratiti u Milano, obaviti testiranja na koronavirus, proći 14-dnevni karantin i pridružiti se Rossonerima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...