GRMI, SIJEVA, PLJUŠTI, A ONDA…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima

  • Vijesti

  • 12. Maj 2020  12. Maj 2020

  • 0

Na sjeveroistoku Bosne je moguća i grmljavina. Poslije podne postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, a samo ponegdje na jugu i jugozapadu moguće su padavine.

Jutarnja temperatura od 7 do 14, a dnevna od 8 do 23 Celzijeva stepena.

U srijedu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 6 do 12, a najviša dnevna do 28 stepeni.

U četvrtak malo do umjereno oblačno vrijeme. U juarnjim satima i prije podne ponegdje na jugu može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a najviša dnevna od 15 do 25 Celzijevih stepeni.

U petak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 9 do 15, a najviša dnevna od 18 do 26 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...