ZBOG OVOGA ĆE GA U ITALIJI JOŠ VIŠE CIJENITI: Otkriveno šta je Edin Džeko rekao bivšem reprezentativcu Engleske nakon utakmice Lige prvaka...

Najbolji nogometaš Bosne i Hercegovine u prethodnih nekoliko godina povezivao se s brojnim klubovima, a Chelsea je u januaru 2018. godine bio najbliži njegovom dovođenju

  • Sport

  • 13. Maj 2020  13. Maj 2020

  • 0

No, među onima koji su ga silno željeli vratiti u Englesku bio je i Everton.

Tim s Goodison Parka želio je Džeku, a komentator Ian Darke otkrio je u razgovoru za ESPN kako je njegov kolega i nekadašnji igrač Owen Hargreaves razgovarao s Džekom nakon jedne utakmice Lige prvaka.

Otkrio je Edinov odgovor kada ga je Hargreaves pitao o eventualnom transferu u Everton.

Radili su utakmicu Rome u Ligi prvaka. Owen Hargreaves, koji je bio pomoćni komentator, otišao je da razgovara s Džekom i rekao mu je:

- Znaš, Everton je zainteresovan za tebe, a Džeko je odgovorio:

- I šta misliš koja je moja odluka? Mogu ostati u Romi ili otići u kišni Merseyside i igrati za Everton? Molim te, ne pitaj me više takve stvari - poručio je tada Džeko.

Komentator Darke samo je kratko dodao:

- Ne vjerujem da je baš zbog klime odbio Everton.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...