SEKUNDE DO KATASTROFE: Pogledajte kako je standardni policijski način presretanja umalo završio tragedijom… (VIDEO)

Američka policija ima standardni postupak u potjerama, do detalja se zna kako zaustaviti vozilo

  • Auto

  • 14. Maj 2020  14. Maj 2020

  • 1

Policijsko vozilo zaleti se u bočni stražnji kraj automobila i tako ga destabilizira. U tome nema milosti, a o tome svjedoči i slučaj iz Oklahome.

Policijsko vozilo pratilo je pikap Chevrolet Silverado u kojem su bili osumnjičenik i njegova suvozačica. U jednom trenutku, policijski službenik pogodio ga je svojim vozilom i izbacio iz putanje. Vozač pikapa Floyd Grass (43) izgubio je kontrolu nad vozilom i skoro prešao u suprotan smjer na autocesti, što je moglo imati katastrofalne posljedice. Uprkos prevrtanju, vratio se i nastavio bježati, ali nije daleko odmakao.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...